Våra flyttjänster i Västerås

Att flytta kan vara tidskrävande, utmattande och helt fruktansvärt. Men om det måste hända så är Stadsbuds 2:an flyttfirman du ska vända dig till. Vi erbjuder ett brett utbud av flyttjänster för att säkerställa att din övergång till ett nytt hem blir så smidigt som möjligt.


Vi flyttar allt från hushållsartiklar till elektronik och möbler. Vi kan även packa alla dina tillhörigheter för transport för att göra processen mindre stressande. Detta inkluderar att se till att lådorna är korrekt märkta och packade. Efter att du har hittat en ny lägenhet kommer våra flyttare att försiktigt packa och flytta allt till sitt nya hem med all vård av en professionell flyttare.


Vi utför ett flertal tjänster för att vara med under hela resan, från början till slut. Låt oss tillsammans planerar dina transporter inom bohag-, kontors- och utlandsflyttning samt även magasinering.

Bohagsflytt

Vi hjälper dig med din flytt: packar, transporterar, packar upp mm.
Du väljer vilken hjälp du vill ha och tillsammans planerar vi din flytt.

Väljer du att packa själv så lånar vi ut flyttkartonger till dig utan kostnad när du bokar din flytt.

packning / emballering

Vill du ha hjälp med packning så är våran personal utbildade packmästare och har även utbildning i export emballering.

Vi hjälper till med att packa en speciell sak till att packa hela ditt bohag.

Det är upp till dig.

Kontorsflytt

Vi monterar och demonterar kontorsmöbler. Vi packar och transporterar ditt kontor oavsett storlek.

Behöver ni låna flyttkartonger så lånar vi ut dessa till dig utan kostnad när ni bokar er kontorsflytt. 

Utlandsflytt

Att flytta utomlands behöver inte vara komplicerat. Vi hjälper dig eller din personal att på ett tryggt och säkert sätt flytta hela eller delar av ett bohag från ett land till ett annat, från dörr till dörr. 

Magasinering

Vi tar hand om och förvarar ditt bohag på ett säkert sätt i uppvärmda lokaler. Vi förvarar såväl bohag som övrigt gods. Kontakta oss så löser vi förvaringen tillsammans.

dödsbon m.m.

Vi har en helhetslösning på dödsbon, vattenskador m.m. Vi packar, sorterar och magasinerar och ser till att det som går att sälja på auktion säljs och det som ni inte vill ha kvar slängs på återbruket. Samt utför vi tunghantering m.m.