MAGASINERING

Vi har lager & magasinering i Västerås för alla storlekar

Träcontainers – för Magasinering av bla. bohag

Behöver ni hyra ett stort utrymme för att förvara era saker? Anledningarna kan exempelvis vara att ni bor för litet, har för litet förråd till lägenheten, är i en separation eller kanske ska flytta utomlands. Vi hjälper även kontor att förvara kontorsmöbler och liknande. Vi har hjälpt många kunder med förvaring av bohag och liknande under såväl kortare perioder som längre. 

 

Om våra träcontainers

Vi har träcontainers som rymmer ca 8 m3 (kubikmeter) och rymmer mer än man tror! Det finns många fördelar med detta system av magasinering, t ex. skydd mot insyn och damm. Bohagen kan inte blandas ihop. Dom står inomhus i våra moderna och uppvärmda lokaler.

Magasinet är givetvis larmat och bevakat och det är endast våran personal som har tillträde till det.

Antingen hämtar vi era möbler/bohag/kontor om ni önskar eller så kan ni själva komma med t ex. släpvagn och lämna ert bohag hos oss där vi tar emot er. 

 

Containerlagring – för kortare perioder

Vad vi kallar continerlagring är när bohaget eller kontoret står kvar i skåpet på lastbilen under en kortare period. Men vem passar containerlagring för? Det kan exempelvis vara att ni behöver magasinera era saker för att ni inte har tillgång till erat nya hem eller kontor direkt (upp till 3 månader).

Vi har lösflakssystem på våra stora lastbilar som innebär att vi kan byta skåp på lastbilen. Med det systemet spar ni även in pengar på lossning- och lastningskostnader.

Löslager – för färre saker

Saknar ni ett litet utrymme för att förvara era saker? Ni kanske behöver komplettera med ett extra förråd? Då passar våra löslager som passar för magasinering av enstaka möbler, maskiner, kartonger eller sommar/vinterdäck. Ja vad som helst egentligen där man inte behöver en hel träcontainer.

 

Har ni frågor om lagring hos oss? Ring eller maila oss för ett pris så löser vi dina lagringsproblem tillsammans.