Utlandsflytt

Vi har lång & stor erfarenhet av utlandsflytt i & utanför EU

Vår Erfarenhet av utlandsflytt

Erfarenheten är viktig när det gäller utlandsflytter då det är mycket att tänka på både gällande planering och lagar m.m. som ska följas.

Vi på Stadsbuds 2:an har både lång och stor erfarenhet av utlandsflytter. Första flytten utomlands var i början av 70-talet, därefter har vi kontinuerligt kört utlandsflytter. Vi kör både inom och utanför EU-området, vi tar även hand om all in- och utförtullning av ditt bohag och har full kontroll av vilka dokument och papper som behövs. Vi har även många samarbetspartners i många länder som kan hjälpa oss med packningar, hissar och magasinering m.m.

Flytt Inom eu

Inom EU behövs det inte någon in- och utförtullning av lasten men det är mycket att tänka på ändå bla. CMR, vägavgifter

och körförbud. Vi har full koll på allt som man behöver veta som transportör inom EU.

Vi koncentrerar oss först och främst på norra Europa dvs. Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Österike och Italien m.m. men kör så klart till alla länder i Europa.

Ring eller maila oss för en prisvärd offert.

Vi försöker hålla nere priserna med att oftast kör flera flytter samtidigt då våra utlandsekipge rymmer hela 100m3 (kubikmeter).

Flytt utanför eu

Vi är specialister på Schweiz, Storbritanien och Norge som alla inte ingår i EU och därför måste tullas ut och in i respektive land och det sköter vi naturligtvis om åt er.

Vi har koll på alla papper och dokument samt alla lagar och regler som gör det smidigt för dig som kund. Vi har även många samarbetspartners i dessa länder, så behöver du magasinera utomlands så löser vi det också.

Ring eller maila oss för en prisvärd offert.

Vi håller konkurrenskraftiga priser då vi oftast har last i båda riktningarna och kör flera flytter samtidigt då våra utlandsekipage

är på hela 100 m3 (kubikmeter)