Utlandsflytt

Vi har stor erfarenhet av utlandsflytt i & utanför EU

Vår Erfarenhet - säkrar en trygg flytt utomlands

Flytta utomlands? Med oss på Stadsbuds2an får du en sömlös upplevelse. Vår expertis inom utlandsflytt ser till att din flytt blir så smidig som möjlig, vare sig du flyttar från eller till Sverige.

Erfarenheten är viktig när det gäller utlandsflytter då det är mycket att tänka på både gällande planering och lagar m.m. som ska följas.

Vi på Stadsbuds 2:an har både lång erfarenhet av att flytta bohag till utlandet. Första flytten utomlands var i början av 70-talet, därefter har vi kontinuerligt kört utlandsflytter.

Du kan lita på att dina ägodelar hanteras med största omsorg. Med vår professionella packningstjänst och tillförlitliga transportpartners, kan du känna dig trygg i att dina saker kommer fram säkert.

 

Vi kör både inom och utanför EU-området, vi tar även hand om all in- och utförtullning av ditt bohag och har full kontroll av vilka dokument och papper som behövs. Vi har även många samarbetspartners i många länder som kan hjälpa oss med packningar, hissar och magasinering m.m.

UtlandsFlytt Inom eu

Inom EU behövs det inte någon in- och utförtullning av lasten men det är mycket att tänka på ändå bla. CMR, vägavgifter

och körförbud. Vi har full koll på allt som man behöver veta som transportör inom EU.

Vi koncentrerar oss först och främst på norra Europa dvs. Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Österike och Italien m.m. men kör så klart till alla länder i Europa.

 

Varje utlandsflytt är unik. Därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov. Från första kontakten tills du är installerad i ditt nya hem, är vi här för dig.

Allt börjar med noggrann planering. Vi kommer att diskutera dina behov, schemalägga allt och se till att alla detaljer är på plats.

Ring eller maila oss för en prisvärd offert.

 

Vi försöker hålla nere priserna med att oftast kör flera flytter samtidigt då våra utlandsekipge rymmer hela 100m3 (kubikmeter).

Flytt utanför eu

Vi är specialister på Schweiz, Storbritanien och Norge som alla inte ingår i EU och därför måste tullas ut och in i respektive land och det sköter vi naturligtvis om åt er.

Vi har koll på alla papper och dokument samt alla lagar och regler som gör det smidigt för dig som kund. Vi har även många samarbetspartners i dessa länder, så behöver du magasinera utomlands så löser vi det också.

Ring eller maila oss för en prisvärd offert.

Vi håller konkurrenskraftiga priser då vi oftast har last i båda riktningarna och kör flera flytter samtidigt då våra utlandsekipage

är på hela 100 m3 (kubikmeter).

Vi på Stadsbuds2an är här för att förenkla din flytt över landsgränserna. Kontakta oss idag för en gratis konsultation. Låt oss visa varför vi är ett bra och tryggt val när det kommer till utlandsflytt